Ga terug
+ porties

Kenmerken

Porties 1 persoon

Ingrediënten

  • Kokosolie (om te bakken)
  • 100 gram pompoen
  • ½ appel
  • Snufje kaneel
  • 1 eetlepel honing
  • Zwarte peper
  • Veldsla
  • 50 gram zachte geitenkaas (2 plakjes)
  • 1 eetlepel pompoenpitten

Zo maak je het

  • Schil en snijd de pompoen en de appel in kleine (hapklare) stukjes. Bak de pompoen met een beetje kokosolie in een koekenpan. Voeg, na ongeveer 5 minuten als de pompoen een beetje zacht begint te worden, de appel en een snufje kaneel toe en bak deze even mee. Voeg vlak voordat je de pan van het vuur haalt wat zwarte peper en 1 eetlepel honing toe.
  • Doe de appel en pompoen onderin een saladetrommel/weckpot. Wil je de salade meenemen? Laat dan de pompoen en appel afkoelen voordat je de sla er bovenop doet. Voeg vervolgens veldsla, geitenkaas en de pompoenpitten toe.

Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl