Ga terug
–+ porties

Kenmerken

Porties 4 stuks

Ingrediënten

  • 4 portobello's
  • 1 handje spinazie
  • 1 klein blikje kikkererwten
  • 1/2 theelepel gerookte paprikapoeder
  • snufje zout en peper
  • scheutje zoute sojasaus (Kikkoman less salt)

Optioneel

  • lente-ui

Zo maak je het

  • Verwarm de oven voor op 180 graden.
  • Boon de portobello's schoon, vul met de spinazie.
  • Spoel de kikkererwten af, laat uitlekken en dep droog met keukenpapier. Kruid met het paprikapoeder, een snufje zout en peper. Leg bovenop de spinazie.
  • Zet de portobello's 7 tot 10 minuten in de oven.
  • Giet een scheutje sojasaus over elke portobello bij het serveren.
  • Strooi er eventueel fijn gesneden lente-ui over voor extra pit.

Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl