Ga terug
–+ porties

Kenmerken

Porties 2 personen

Ingrediënten

  • 1 kopje quinoa
  • 1 handsinaasappel
  • 2 tomaten
  • klein handje amandelen
  • 2 flinke handen fijn gesneden paksoi
  • 1 citroen (rasp en sap)
  • 1 eetlepel munt
  • 1 eetlepel koriander
  • peper
  • 3 eetlepels sesamolie

Zo maak je het

  • Kook de quinoa volgens de gebruiksaanwijzing
  • Pel de sinaasappel, verwijder de witte velletjes en snijd in kleine stukjes
  • Snijd de tomaten in stukjes
  • Hak de amandelen grof
  • Voeg de gekookte quinoa, sinaasappel, tomaat, amandelen en paksoi bij elkaar
  • Rasp eerst de citroen en pers dan uit
  • Maak een dressing van de citroen (1 theelepel rasp & sap), munt, koriander, peper en sesamolie en breng de salade hiermee op smaak

Linda's tips

  • Tip: op de site van Nature Crops kan je heel veel quinoa recept inspiratie vinden.
  • Tip: voeg eventueel een bosuitje toe voor meer pit.

Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl