Ga terug
–+ porties

Kenmerken

Porties 16 stuks

Ingrediënten

  • 200 gram rabarber
  • 100 gram aardbeien
  • 100 gram speltmeel (of andere meel naar keuze)
  • 50 gram amandelmeel
  • snufje zout
  • 1 theelepel kaneel
  • 1 theelepel (wijnsteen) bakpoeder
  • 2 eieren
  • 2 eetlepels vloeibare kokosolie
  • 2 eetlepels honing
  • 50 ml melk
  • 1 sinaasappel (of 25 ml melk extra uitgeperst)

Extra nodig

  • brownieblik 20 x 20 cm en bakpapier

Zo maak je het

  • Verwarm de oven voor op 180 graden.
  • Schil en snijd de rabarber in kleine stukjes. Verwijder de kroontjes van de aardbeien en snijd in plakjes.
  • Meng het speltmeel, amandelmeel, zout, kaneel en bakpoeder.
  • Voeg de eieren, de kokosolie, honing, melk en sinaasappelsap toe. Roer door elkaar en schep voorzichtig de rabarber en aardbeien door het mengsel.
  • Bekleed het blik met bakpapier en stort het deeg erin. Zet 25 - 30 minuten in de oven.

Linda's tips

  • Tip: bewaar de rabarber na aankoop in de koelkast.

Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl