Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
porties
Kleiner
Normaal
Groter
Tortilla chips met garnalen
Kenmerken
Porties
20
stuks
Ingrediënten
2
eetlepels
olie
2
eetlepels
zoete chilisaus
100
gram
(wok) garnalen (met MSC keurmerk)
1
avocado
snufje
zout en peper
1
lente ui
1
zak tortilla chips naturel
(Santa Maria heeft van die mooie ronde vormpjes NONSPON)
snuf chilipoeder
Optioneel
verse peterselie of koriander
Zo maak je het
Maak een marinade van de olie en chilisaus. Laat de garnalen minimaal 30 minuten marineren in de koelkast.
Prak de avocado tot een puree. Breng op smaak met een snufje zout en peper. Snijd het lente uitje fijn.
Verwarm een koekenpan en bak de garnalen kort, anders worden ze droog (maximaal 2 minuten om en om goudbruin).
Besmeer elke tortilla chip met een theelepel avocado puree. Leg een garnaal erop. Bestrooi met de lente ui en een snufje chilipoeder.
Serveer direct.
Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl