Ga terug
–+ porties

Kenmerken

Porties 20 stuks

Ingrediënten

  • 2 eetlepels olie
  • 2 eetlepels zoete chilisaus
  • 100 gram (wok) garnalen (met MSC keurmerk)
  • 1 avocado
  • snufje zout en peper
  • 1 lente ui
  • 1 zak tortilla chips naturel (Santa Maria heeft van die mooie ronde vormpjes NONSPON)
  • snuf chilipoeder

Optioneel

  • verse peterselie of koriander

Zo maak je het

  • Maak een marinade van de olie en chilisaus. Laat de garnalen minimaal 30 minuten marineren in de koelkast.
  • Prak de avocado tot een puree. Breng op smaak met een snufje zout en peper. Snijd het lente uitje fijn.
  • Verwarm een koekenpan en bak de garnalen kort, anders worden ze droog (maximaal 2 minuten om en om goudbruin).
  • Besmeer elke tortilla chip met een theelepel avocado puree. Leg een garnaal erop. Bestrooi met de lente ui en een snufje chilipoeder.
  • Serveer direct.

Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl