Ga terug
–+ porties

Kenmerken

Porties 4 stuks

Ingrediënten

  • 75 havermout
  • 1 ei
  • 2 eetlepels kokosolie
  • 75 gram wortel
  • 1 eetlepel geraspte kokos (+ extra voor garneren)
  • 1 eetlepel ahorn siroop of honing
  • snufje zout

Zo maak je het

  • Verwarm de oven voor op 180 graden.
  • Doe de havermout en het ei in een kom en gebruik een mixer om goed te mengen.
  • Verwarm de kokosolie en voeg toe.
  • Rasp de wortel en voeg met de kokos en ahorn siroop toe aan het "beslag".
  • Maak af met een snufje zout.
  • Bekleed een kleine ovenschaal (10x10) met een vel bakpapier en stort het "beslag" erin. Druk goed aan en strooi er nog kokos overheen.
  • Bak de havermoutkoeken in 40 minuten gaar in de oven. Laat de plak volledig afkoelen en snijd dan in 4 stukken.
  • Bewaar de koeken 3 dagen in de koelkast of vries ze in.

Linda's tips

  • Tip: let op dat bovenkant niet te bruin word, dek dan af met een stukje bakpapier.

Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl