Ga terug
–+ porties

Kenmerken

Porties 1 portie

Ingrediënten

  • 1 camembert (Le Rustique)
  • snacktomaatjes
  • 1 komkommer
  • geschraapte wortelen
  • gele en oranje paprika
  • stokbrood

Extra nodig

  • aluminiumfolie

Zo maak je het

  • Verwijder de deksel van de camembert en haal het plastic papiertje eraf. Vouw een stuk aluminium folie om het doosje heen, zodat het hout niet kan verbranden. Verwijder het dunne bovenste laagje van de kaas.
  • Zet het doosje op een niet te warme barbecue. Na een minuut of 10-15 is de kaas voldoende gesmolten om te gebruiken als kaasfondue.
  • Snijd ondertussen alle groente en brood in stukjes. Zet klaar om mee te dippen. Haal de camembert voorzichtig van de barbecue en serveer direct.

Linda's tips

  • Tip: je kunt het doosje ook zo'n 15 minuten in een oven van 200 graden zetten.

Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl