Ga terug
–+ porties

Kenmerken

Porties 4 personen

Ingrediënten

  • 500 gram kipdijfilet
  • 1 ui
  • 1 rode gele en oranje paprika
  • 2 theelepels paprikapoeder
  • 2 theelepels komijnpoeder
  • 1 theelepel knoflookpoeder
  • 1 theelepel uienpoeder
  • 1/4 tot 1/2 theelepel chilipoeder naar smaak
  • zout naar smaak

Voor erbij

  • 8 wraps

Extra nodig

  • aluminiumfolie

Zo maak je het

  • Zorg dat de bbq een indirecte hitte heeft van 200 graden of verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Snijd de kip, ui en paprika's in reepjes.
  • Mix de kruiden.
  • Hussel de kruiden met de kip, ui en paprika door elkaar. Verdeel over 8 stukjes aluminiumfolie en vouw tot pakketjes.
  • Verwarm 20 - 25 minuten op de grill of in de oven.
  • Serveer met verwarmde wraps.

Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl