60grampijnboompitten(of ongezouten noten naar keuze)
50 - 100gramfeta
Zo maak je het
Mix het boekweitmeel, amandelmeel, eieren, melk, bruisend water en zeezout tot een glad beslag.
Verwarm een koekenpan met kokosolie of olijfolie. Voeg een flinke soeplepel beslag in de pan en bak de pannenkoek om en om goudbruin. De kleur van een boekweitpannenkoek blijft altijd lichter dan je gewend bent.
Ondertussen bak je in een andere koekenpan de kastanjechampignons in 2-3 minuten. Voeg de spinazie toe en laat 1 minuutje slinken. Het lekkerste is de spinazie als deze nog lekker knapperig is. Haal de pan van het vuur en giet er sojasaus over naar smaak. Strooit de pijnboompitten en feta erover en hussel even door elkaar.
Beleg de boekweit amandelmeel pannenkoeken met de groente topping.
Linda's tips
Tip: ook koud zijn de pannenkoeken lekker en ideaal om mee te nemen naar kantoor.
Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl