Ga terug
–+ porties

Kenmerken

Porties 1 persoon

Ingrediënten

  • 200 ml amandelmelk of een andere plantaardige melk
  • 3 eetlepels biologische havermout
  • 1/2 appel
  • 1 eetlepel lijnzaad
  • 1 eetlepel gedroogd fruit
  • klein handje grof gehakte amandelen

eventueel

  • kaneel

Zo maak je het

  • Verwarm de amandelmelk in een steelpannetje
  • Voeg de havermout toe en laat zachtjes koken tot het de gewenste dikte heeft
  • Schil de appel en snijd in kleine blokjes.
  • Voeg de appel toe aan de havermout en verwarm kort mee
  • Schenk in een kom, strooi het gedroogde fruit, de amandelen & lijnzaad erover en bestrooi met een flinke snuf kaneel

Linda's tips

  • Tip: de andere helft van de appel bewaar ik altijd in de koelkast.
  • Tip: gebruik niet te veel rozijnen, want ze bevatten van nature vrij veel suikers.

Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl