Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
porties
Kleiner
Normaal
Groter
Havermout met appel
Kenmerken
Porties
1
persoon
Ingrediënten
200
ml
amandelmelk of een andere plantaardige melk
3
eetlepels
biologische havermout
1/2
appel
1
eetlepel
lijnzaad
1
eetlepel
gedroogd fruit
klein handje grof gehakte amandelen
eventueel
kaneel
Zo maak je het
Verwarm de amandelmelk in een steelpannetje
Voeg de havermout toe en laat zachtjes koken tot het de gewenste dikte heeft
Schil de appel en snijd in kleine blokjes.
Voeg de appel toe aan de havermout en verwarm kort mee
Schenk in een kom, strooi het gedroogde fruit, de amandelen & lijnzaad erover en bestrooi met een flinke snuf kaneel
Linda's tips
Tip: de andere helft van de appel bewaar ik altijd in de koelkast.
Tip: gebruik niet te veel rozijnen, want ze bevatten van nature vrij veel suikers.
Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl