Ga terug
–+ porties

Kenmerken

Porties 2 personen

Ingrediënten

  • 200 gram volkoren penne
  • 1 courgette
  • olijfolie
  • flinke hand tomaatjes
  • gegrilde paprika pot
  • 2 eetlepels groene olijven
  • stukje zachte geitenkaas
  • oregano
  • zout en peper

Zo maak je het

  • Kook de volkoren pasta volgens de gebruiksaanwijzing
  • Snijd de courgette in plakken van een halve centimeter
  • Verwarm de olijfolie in een koekenpan en bak de courgette in 8 minuten goudbruin
  • Spoel de paprika en olijven af om overtollig zout te verwijderen
  • Snijd de paprika, olijven en tomaat in stukjes
  • Maak mooie dunne plakjes van de geitenkaas
  • Leg de gebakken courgette op 1 bord en kruid royaal met de oregano. Verdeel vervolgens de geitenkaas erover en eindig met de tomaat. De courgette torentjes zijn nu klaar.
  • Pak 2 borden en doe hierop de pasta, paprika en olijven. Verdeel de courgette torentjes over de borden en maak af met zout, peper en nog wat oregano.

Linda's tips

  • Tip: schuif de courgette torentjes 3-5 minuten in een voorverwarmde oven (180 graden) zodat de geitenkaas smelt.
  • Tip: neem bij de lunch 1 opscheplepel volkoren pasta of laat dit achterwege. Het draait om de groente!

Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl