Ga terug
–+ porties

Kenmerken

Porties 4 personen

Ingrediënten

  • 1 kilo zoete aardappel
  • 200 gram couscous
  • 1 courgette
  • 50 gram Griekse yoghurt
  • 50 gram zure room
  • 1 eetlepel citroensap
  • 1 eetlepel vers gesneden koriander + extra bij het serveren
  • 2 bosuien
  • 50 gram feta

Zo maak je het

  • Verwarm de oven op 200 graden. Schil de zoete aardappel en snijd in blokjes. Leg op een met bakpapier beklede bakplaat en zet 20 minuten in de oven.
  • Bereid de couscous volgens de gebruiksaanwijzing.
  • Snijd de courgette in plakken en gril in een grillpan of bak 8 minuten in een koekenpan met een scheutje olijfolie.
  • Maak de dressing van de yoghurt, zure room, citroensap en koriander. Snijd de bosui in stukjes.
  • Hussel de yoghurt dressing door de zoete aardappel. Dit werkt het beste met je handen zoals Jamie Oliver. Meng de couscous en courgette erdoor. Strooi de bosui erover en verkruimel de feta boven de zoete aardappel salade.

Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl