Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
porties
Kleiner
Normaal
Groter
Linzen spinazie salade met druiven
Kenmerken
Totale tijd
15
minuten
minuten
Porties
1
persoon
Ingrediënten
1/2
blik linzen
1
hand spinazie
50 gram
1
hand blauwe druiven
25
gram
geitenkaas
1/2
theelepel
venkelzaad
1
eetlepel
olijfolie
1
theelepel
cider azijn
1
theelepel
honing
Zo maak je het
Spoel de linzen af om overtollig zout te verwijderen. Laat uitlekken.
Verdeel de spinazie over het bord en scheur in stukken.
Halveer de druiven. Verdeel de linzen en de druiven over de salade.
Verkruimel de geitenkaas erover.
Kneus het venkelzaad in de vijzel. Maak een dressing van de olijfolie, ciderazijn, honing en het gekneusde venkelzaad. Giet over de salade.
Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl