Ga terug
–+ porties

Kenmerken

Totale tijd 15 minuten
Porties 1 persoon

Ingrediënten

  • 1/2 blik linzen
  • 1 hand spinazie 50 gram
  • 1 hand blauwe druiven
  • 25 gram geitenkaas
  • 1/2 theelepel venkelzaad
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 theelepel cider azijn
  • 1 theelepel honing

Zo maak je het

  • Spoel de linzen af om overtollig zout te verwijderen. Laat uitlekken.
  • Verdeel de spinazie over het bord en scheur in stukken.
  • Halveer de druiven. Verdeel de linzen en de druiven over de salade.
  • Verkruimel de geitenkaas erover.
  • Kneus het venkelzaad in de vijzel. Maak een dressing van de olijfolie, ciderazijn, honing en het gekneusde venkelzaad. Giet over de salade.

Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl