Ga terug
–+ porties

Kenmerken

Gang Hoofdgerecht
Keuken Hollands
Trefwoord Makkelijke recepten
Totale tijd 15 minuten
Porties 4 personen

Ingrediënten

  • 20 gram boter
  • 2 teentjes knoflook, gehakt
  • 2 uien, in blokjes
  • 4 preien, in ringen
  • 200 ml kookroom
  • 500 gram verse pasta
  • 2 trays Premier ready-to-eat mosselen classic (Tijm & Rozemarijn)

Zo maak je het

  • Verwarm de boter in een pan met dikke bodem. Bak hierin de knoflook, uien en prei en laat 10 minuten zachtjes bakken. Veog de kookroom toe en laat even pruttelen.
  • Kook de verse pasta volgens de gebruiksaanwijzing en giet af.
  • Verwarm de mosselen 3 minuten in een voorverwarmde pan. Roer af en toe. Giet af en bewaar de saus (het kookvocht).
  • Roer de gekookte pasta en de mosselsaus door de gebakken groente. Verdeel de pasta over de borden en schep de mosselen erop. Serveer direct.

Linda's tips

  • Benieuwd hoe je de mosselen klaarmaakt? Neem dan een kijkje op mijn Instagram account en bekijk de kookvideo van dit recept.

Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl