Ga terug
–+ porties

Kenmerken

Porties 4 personen

Ingrediënten

  • 500 gram krieltjes
  • 1 takje rozemarijn (= 1 eetlepel gehakte rozemarijn)
  • 1 teentje knoflook
  • 2 eetlepels olijfolie
  • vers gemalen zeezout
  • houten spiezen (geweekt in water)

Zo maak je het

  • Boon de aardappelen schoon. Kook 8 tot 10 minuten in een laagje water. Check met een vork of ze net gaar zijn. Giet af en laat afkoelen.
  • Verwijder de naalden van het takje rozemarijn en snijd fijn. Pers het teentje knoflook uit. Doe de olijfolie in een kom en voeg de krieltjes, rozemarijn, knoflook en zeezout toe. Hussel goed door elkaar zodat elk aardappeltje onder de marinade komt te zetten. Laat bij voorkeur een half uurtje intrekken.
  • Steek 3 tot 4 aardappeltjes op een houten spies en grill in een paar minuten goudbruin op de barbecue of in de grillpan.

Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl