Ga terug
+ porties

Kenmerken

Porties 1 persoon

Ingrediënten

  • 100 gram andijvie
  • 1/2 avocado
  • 50 gram kipfilet
  • 50 gram walnoten
  • 1 eetlepel olie
  • 1/2 eetlepel mango azijn (mijn favoriet)

Zo maak je het

  • Snijd de andijvie in dunne reepjes en was goed.
  • Snijd de avocado doormidden en bewaar een helft in de koelkast. Snijd de andere helft in blokjes.
  • Snijd de kipfilet in blokjes.
  • Rooster de walnoten eventueel een paar minuten in een droge pan. Dit hoeft niet, het ligt eraan hoeveel tijd je hebt.
  • Maak een dressing van de olijfolie met de azijn.
  • Hussel nu alle ingrediënten door elkaar.

Linda's tips

  • Tip: de mango azijn maakt de salade helemaal af. Vervang eventueel door een frisse ciderazijn.
  • Tip: natuurlijk zijn stukjes mango ook lekker voor erdoor. Mocht je geen avocado lusten dan is dat een handig alternatief.

Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl