Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
porties
Kleiner
Normaal
Groter
Andijvie salade met avocado en kip
Kenmerken
Porties
1
persoon
Ingrediënten
100
gram
andijvie
1/2
avocado
50
gram
kipfilet
50
gram
walnoten
1
eetlepel
olie
1/2
eetlepel
mango azijn
(mijn favoriet)
Zo maak je het
Snijd de andijvie in dunne reepjes en was goed.
Snijd de avocado doormidden en bewaar een helft in de koelkast. Snijd de andere helft in blokjes.
Snijd de kipfilet in blokjes.
Rooster de walnoten eventueel een paar minuten in een droge pan. Dit hoeft niet, het ligt eraan hoeveel tijd je hebt.
Maak een dressing van de olijfolie met de azijn.
Hussel nu alle ingrediënten door elkaar.
Linda's tips
Tip: de mango azijn maakt de salade helemaal af. Vervang eventueel door een frisse ciderazijn.
Tip: natuurlijk zijn stukjes mango ook lekker voor erdoor. Mocht je geen avocado lusten dan is dat een handig alternatief.
Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl