Ga terug
+ porties

Kenmerken

Porties 4 personen

Ingrediënten

  • 300 gram spaghetti
  • 500 gram cherry tomaatjes
  • 30 zwarte olijven klein potje
  • 2 sjalotjes
  • 2 blikken tonijn MSC
  • 3 eetlepels goede olijfolie
  • 1 eetlepel citroensap
  • snufje zout en peper

Eventueel

  • verse platte peterselie

Zo maak je het

  • Kook de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing. Een tip voor op de camping is voordat je start met koken, eerst water koken. Dit duurt namelijk meestal het langst. Voeg de spaghetti toe en dan pas het zout. Dit vertraagt namelijk het kookproces. Giet de pasta af.
  • Snijd ondertussen de cherry tomaatjes in vieren, de olijven in ringetjes en de sjalotjes in stukjes. Laat de tonijn uitlekken.
  • Maak een dressing van de olijfolie en citroensap. Hussel nu alle ingrediënten door elkaar. Breng op smaak met een snufje zout, peper en optioneel verse peterselie.

Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl