Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
porties
Kleiner
Normaal
Groter
Geitenkaas salade met gegrilde courgette
Kenmerken
Porties
4
personen
Ingrediënten
1
kilo rode krieltjes in de schil
1
courgette
150
gram
spekjes
250
gram
zachte
naturel geitenkaas (of feta)
1
zak rucola
3
eetlepels
olijfolie
1
eetlepel
citroensap
snufje
zout en peper
Zo maak je het
Boen de rode krieltjes schoon. Snijd in gelijke stukken. Kook in 10 minuten gaar in een bodempje water.
Snijd de courgette in dunne plakken. Gebruik het liefst een mandoline. Gril de courgette in delen in een grillpan of bak anders een koekenpan.
Bak de spekjes krokant in een kleine koekenpan zonder olie.
Brokkel de geitenkaas in stukjes en maak een dressing van de olijfolie en citroensap.
Hussel alle ingrediënten door elkaar en breng de geitenkaas salade eventueel op smaak met een snufje zout en peper.
Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl