Ga terug
–+ porties

Kenmerken

Porties 4 stuks

Ingrediënten

  • 4 sneden volkoren vloerbrood
  • 4 plakken rauwe ham ik had parmaham
  • 4 eieren
  • vulling: cherry tomaatjes champignons of stukjes courgette
  • snufje zout en peper naar smaak

Optioneel

  • verse platte peterselie

Extra nodig

  • 4 kleine ovenschaaltjes of muffin vormen & bakpapier

Zo maak je het

  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Leg een stuk bakpapier in elk ovenschaaltje (ramequins). Duw elke snee brood er voorzichtig in. Leg een plak rauwe ham erop. Vul met een cherry tomaatje, champignon of stukjes courgette. Breek een eitje over de groentevulling.
  • Zet de schaaltjes - afhankelijk hoe jij je eidooier graag eet - 20 tot 25 minuten in de oven.
  • Breng op smaak met snufje zout en peper en strooi er eventueel verse kruiden over.
  • Serveer in de schaaltjes of haal eruit en laat het bakpapier zitten.

Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl