Ga terug
–+ porties

Kenmerken

Porties 4 personen

Ingrediënten

  • 350 gram vegetarische balletjes naar keuze
  • olie om in te bakken
  • 400 gram diepvries bloemkoolrijst
  • 500 gram kastanje champignons
  • 2 teentjes knoflook
  • 200 gram spinazie
  • 2 eetlepels sojasaus
  • snufje peper en zout

Zo maak je het

  • Roerbak de bloemkoolrijst 7 minuten op een middelmatig vuur in een koekenpan met een scheutje olie.
  • Verhit een scheutje olie in een wok of hapjespan en roerbak de balletjes gaar en goudbruin.
  • Snijd ondertussen de champignons in plakjes. Haal de balletjes uit de wok en gebruik de pan om de champignons 3-4 minuten te bakken (dit mag zonder olie). Voeg de knoflook toe. Hak ondertussen de spinazie en voeg in delen toe en laat de spinazie al omscheppend slinken.
  • Voeg de gebakken bloemkoolrijst en balletjes toe aan de wok. Roer goed door elkaar. Breng op smaak met de sojasaus en een snufje peper en zout.

Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl