Ga terug
+ porties

Kenmerken

Porties 2 porties

Ingrediënten

  • 2 eetlepels sojasaus
  • 2 theelepels visssaus
  • 2 theelepels pindakaas 100% Pindakaas die is redelijk vloeibaar
  • 1 bouillon blokje
  • 50 gram glasnoedels
  • 60 gram geraspte wortel
  • 100 gram taugé

Optioneel

  • verse koriander en pinda's

Voor extra pit

  • rode peper of theelepel rode curry pasta

Extra nodig

  • 2 hitte bestendige glazen potten zoals maison jar

Zo maak je het

  • Meng de sojasaus, vissaus en pindakaas door elkaar. Verdeel over de potten. Verkruimel het bouillonblokje erover.
  • Trek de glas noedels uit elkaar. Je kunt ook de schaar erin zetten. Prop de noedels in de pot, vervolgens de wortel en sluit af met de taugé. Persoonlijk ben ik gek op koriander en nog wat pinda's dus daar eindig ik mee. Zet de potten tot gebruik in de koelkast. Ze blijven zeker een dag of 3 goed.
  • Haal de pot voor gebruik uit de koelkast. Vul met het gekookte water en zet de dop erop. Sluit niet af, maar gebruik de dop als een deksel. Zo blijft de pot warm. Laat 4 minuten staan en klaar is je noedel soep to go.

Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl