Ga terug
+ porties

Kenmerken

Porties 4 personen

Ingrediënten

  • flinke pluk rucola zak à 75 gram
  • 4 bolletjes mozzarella mini
  • 4 cherrytomaatjes
  • 2 eetlepels pijnboompitten
  • 2 eetlepels crema di balsamico of optioneel verse pesto

Extra nodig

  • 4 mooie glaasjes (Xenos of gebruik plastic desposables)

Zo maak je het

  • Rooster de pijnboompitten 3 minuten in een droge koekenpan goudbruin. Laat afkoelen.
  • Snijd de mozzarella bolletjes en cherry tomaatjes doormidden.
  • Doe een plukje rucola in de glaasjes. Verdeel de mozzarella en tomaat erover.
  • Strooi de pijnboompitten erover en giet er een beetje crema di balsamico over of eventueel zelfgemaakte pesto.

Linda's tips

  • Tip: de salade kan je ook serveren als voorgerecht. Verdubbel de ingrediënten omdat het anders te weinig is.
  • Tip: bereid dit gerechtje tot en met stap 3 voor. Vlak voor het serveren strooi je de pijnboompitten en smaakmaker erover.

Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl