Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
porties
Kleiner
Normaal
Groter
Amuse rucola salade met mozzarella en cherrytomaatjes
Kenmerken
Porties
4
personen
Ingrediënten
flinke pluk rucola
zak à 75 gram
4
bolletjes mozzarella mini
4
cherrytomaatjes
2
eetlepels
pijnboompitten
2
eetlepels
crema di balsamico of optioneel verse pesto
Extra nodig
4 mooie glaasjes
(Xenos of gebruik plastic desposables)
Zo maak je het
Rooster de pijnboompitten 3 minuten in een droge koekenpan goudbruin. Laat afkoelen.
Snijd de mozzarella bolletjes en cherry tomaatjes doormidden.
Doe een plukje rucola in de glaasjes. Verdeel de mozzarella en tomaat erover.
Strooi de pijnboompitten erover en giet er een beetje crema di balsamico over of eventueel zelfgemaakte pesto.
Linda's tips
Tip: de salade kan je ook serveren als voorgerecht. Verdubbel de ingrediënten omdat het anders te weinig is.
Tip: bereid dit gerechtje tot en met stap 3 voor. Vlak voor het serveren strooi je de pijnboompitten en smaakmaker erover.
Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl