Ga terug
–+ porties

Kenmerken

Gang Hoofdgerecht
Keuken Aziatisch
Trefwoord Makkelijke recepten
Totale tijd 20 minuten
Porties 8 stuks

Ingrediënten

  • 8 plakken gegrilde entrecote / rosbief vleeswaren
  • 4 eetlepels sojasaus
  • 2 theelepels sesamolie
  • 8 vellen rijstpapier
  • 40 gram alfalfa
  • flinke hand spinazie
  • 4 theelepels zwart sesamzaad

Dip

  • sojasaus

Zo maak je het

  • Leg de plakken gegrilde entrecote op een bord. Meng de sojasaus met de sesamolie. Smeer met een kwastje een beetje saus op de gegrilde entrecote.
  • Vul een (beslag) kom met warm water (niet kokend, wel heet genoeg). Dompel een vel rijstpapier 5 tot 10 seconden in het water, totdat het zacht is. Leg het rijstpapier plat op een bord.
  • Leg een plak vlees, een pluk alfalfa en een paar blaadjes spinazie in het midden van het rijstpapier. Strooi er sesamzaad over. Zorg dat 2 cm aan beide kanten vrij blijft. Vouw de zijkanten naar binnen en rol het papier tot een pakketje. Herhaal dit met de rest van het rijstpapier.

Linda's tips

  • Serveer met de sojasaus.

Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl