Ga terug
+ porties

Kenmerken

Porties 2 stuks

Ingrediënten

  • 50 gram havermout meel of ander meel
  • 120 ml amandelmelk
  • 50 gram spinazie
  • 1 ei
  • snufje zout en peper
  • 1 theelepel Italiaanse kruiden
  • scheutje kokos olie

Topping

  • 1 tomaat
  • handje gebakken kastanje champignons
  • 2 eetlepels cottage cheese

Zo maak je het

  • Maal de spinazie fijn met de hakmolen van de staafmixer. Voeg een scheutje (20 ml) amandelmelk toe, zodat de spinazie sneller wordt vermalen.
  • Ik maal havermout fijn in een koffiemolentje. Je kunt natuurlijk ook ander meel gebruiken naar keuze.
  • Meng alle ingrediënten in een kom.
  • Verwarm een kleine koekenpan met een scheutje olie. Bak het beslag in twee keren in de pan. De wrap gaart iets langer dan een normale pannenkoek.
  • Ondertussen heb je de tijd om de koelkast te checken op een topping. Snijd verschillende restjes groenten fijn. Besmeer de wraps dun met bijvoorbeeld een cottage cheese en vervolgens met de groente.

Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl