Kook de eieren in 8 minuten hard. Schrik de eieren met koud water en pel direct. Zet de eieren 10 -15 minuten in de koelkast. Dit zorgt ervoor dat je straks het eigeel makkelijker kunt verwijderen.
Snijd de eieren doormidden. Haal met een theelepeltje het eigeel eruit en meng met de truffelmayo en breng op smaak met een snufje zout en peper.
Schep het mengsel in een spuitzak en spuit in de holtes van de eieren. Bewaar de gevulde eieren tot gebruik afgedekt in de koelkast.
Meng de veldsla met een eetlepel goede extra vierge olijfolie en leg de sla in de vorm van een krans op een bord of plank.
Snijd de tomaatjes doormidden. Verwijder de harde uiteindes van de groene asperge tips. Snijd de asperges doormidden en kook 3 minuten in kokend water. Spoel de groente direct af onder koud water. Knip de bieslook in stukjes en snijd linten met behulp van een kaasschaaf van de Parmezaanse kaas.
Verdeel eerste de gevulde eieren over de krans, vervolgens de tomaatjes, groene asperge tips en kaas linten. Strooi de bieslook en crouton mix erover. Maak de gevulde eieren krans af met truffel dressing naar smaak.