Ga terug
+ porties

Kenmerken

Porties 1 persoon

Ingrediënten

  • 200 gram Griekse yoghurt
  • 1/2 eetlepel pindakaas
  • 1 flinke theelepel rauwe cacao poeder
  • klein beetje honing
  • 1 eetlepel zonnebloempitten
  • portie vers fruit

Zo maak je het

  • Mix de Griekse yoghurt met de pindakaas, cacao, honing en de zonnebloempitten. Roer goed door elkaar. Serveer met vers fruit naar keuze.

Linda's tips

  • Tip: persoonlijk ben ik niet iemand die veel superfoods gebruikt. Ik heb dit ingrediënt gebruikt omdat ik de combinatie pindakaas, cacao en honing te gek vind. Vervang dit eventueel door biologische cacao van Joannusmolen te krijgen bij veel supermarkten.
  • Tip: pindakaas kun je ook makkelijk zelf maken. Je kunt het bijna geen recept noemen, zelf pindakaas maken is zo makkelijk.

Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl