Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
porties
Kleiner
Normaal
Groter
Blauwe bessen crumble met havermout
Kenmerken
Porties
1
persoon
Ingrediënten
200
gram
diepvriesfruit
blauwe bessen en of framboos
50
gram
gemengde zaden
lijnzaad en pompoenpitten
50
gram
havermout
1
eetlepel
kokosolie
extra virgine
1 - 1,5
eetlepel
honing
Zo maak je het
Gebruik je diepvries fruit? Haal dit de avond ervoor uit de vriezer en ontdooi in de koelkast. Giet af en leg ze in een ovenschaal. Bewaar het sap!
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Verwarm de kokosolie in een pannetje en voeg de honing, zaden en havermout toe tot een plakkerige massa. Verdeel de crumble over het fruit.
Bak 20 minuten in de oven. Serveer het sap erbij. Vergeet niet dat het schaaltje erg heet is.
Linda's tips
Tip: eventueel lekker met een beetje (geiten) yoghurt.
Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl