Ga terug
–+ porties

Kenmerken

Porties 1 persoon

Ingrediënten

  • 200 gram diepvriesfruit blauwe bessen en of framboos
  • 50 gram gemengde zaden lijnzaad en pompoenpitten
  • 50 gram havermout
  • 1 eetlepel kokosolie extra virgine
  • 1 - 1,5 eetlepel honing

Zo maak je het

  • Gebruik je diepvries fruit? Haal dit de avond ervoor uit de vriezer en ontdooi in de koelkast. Giet af en leg ze in een ovenschaal. Bewaar het sap!
  • Verwarm de oven voor op 180 graden.
  • Verwarm de kokosolie in een pannetje en voeg de honing, zaden en havermout toe tot een plakkerige massa. Verdeel de crumble over het fruit.
  • Bak 20 minuten in de oven. Serveer het sap erbij. Vergeet niet dat het schaaltje erg heet is.

Linda's tips

  • Tip: eventueel lekker met een beetje (geiten) yoghurt.

Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl