Ga terug
–+ porties

Kenmerken

Porties 4 stuks

Ingrediënten

  • 2 uien
  • olijfolie
  • 100 gram havermout of havervlokken of speltvlokken
  • 100 gram Griekse yoghurt of normale yoghurt of kwark
  • 2 eieren
  • snufje peper en zout
  • 100 gram belegen geraspte kaas

Zo maak je het

  • Snijd de uien ringen. Verwarm een koekenpan met een beetje olijfolie. Voeg hieraan de ui toe en bak op middelhoog vuur glazig.
  • Verwarm de oven voor op 180 graden.
  • Maal de havermout in een koffiemolentje tot meel of in een blender.
  • Meng het meel, yoghurt en eieren goed door elkaar met een garde, of voeg de yoghurt en eieren toe aan de blender waarin je het meel gemaakt hebt. Breng op smaak met een snufje peper en zout.
  • Giet het (vloeibare) beslag in rondjes op een met bakpapier beklede bakplaat. Strooi de gebakken ui en kaas erover.
  • Zet 15-20 minuten in de oven. Let op dat de ui niet verbrand.

Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl