Ga terug
–+ porties

Kenmerken

Gang borrelhapjes
Keuken Hollands
Trefwoord Makkelijke recepten
Totale tijd 32 minuten
Porties 16 stuks

Ingrediënten

  • 4 plakjes roomboter bladerdeeg
  • 30 -50 gram roombrie
  • 2 plakjes serranoham andere ham
  • 1 dadel of ander gedroogd fruit
  • extra nodig: mini cupcake vorm Xenos

Zo maak je het

  • Ontdooi het bladerdeeg volgens de gebruiksaanwijzing.
  • Verwarm de oven voor op 210 (hetelucht) graden.
  • Snijd de ontdooide plakjes bladerdeeg in 4 vierkantjes. Trek de puntjes iets uit. Leg met de bebloemde kant in de mini cupcake vorm.
  • Snijd elke plak ham in 8 stukjes. Snijd de brie en dadel in kleine blokjes. Leg eerst een stukje ham in het bakje, verdeel de dadel erover en dan de brie.
  • Bak 12 minuten in de oven goudbruin.

Linda's tips

  • Tip: dek de ongebakken bladerdeeghapjes af met een stukje bakpapier en omwikkel met huishoudfolie. Zo plakken de hapjes niet aan het folie vast. Bewaar tot gebruik in de koelkast.

Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl