Ga terug
–+ porties

Kenmerken

Porties 2 stuks

Ingrediënten

  • 80 gram speltmeel
  • 1 ei
  • 80 - 100 ml plantaardige melk
  • 1/2 geraspte courgette 100 gram
  • 20 gram kaas
  • 2 theelepels Italiaanse kruiden
  • 1 theelepel bakpoeder
  • snufje zout
  • olijfolie
  • optioneel: 2 zongedroogde tomaatjes op olie

Zo maak je het

  • Voeg het meel, ei en de melk toe aan een beslagkom. Mix tot een homogene massa. Voeg de geraspte courgette, kaas, kruiden, bakpoeder, snufje zout en optioneel de tomaatjes toe. Roer goed door elkaar.
  • Verwarm het wafel apparaat en smeer in met olijfolie.
  • Vul de 2 wafelvormen met het beslag en bak de wafels gaar en goudbruin.

Linda's tips

  • Tip: heb je geen wafelapparaat? Dan kun je er ook kleine pannenkoekjes van bakken.
  • Tip: ben je meer een zoetekauw dan zijn de havermoutwafels met appel iets voor jou.

Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl