Ga terug
+ porties

Kenmerken

Porties 1 potje

Ingrediënten

  • 1 rode paprika
  • 50 gram geitenkaas of roomkaas / ricotta
  • 25 gram walnoten
  • 1 eetlepel honing

Zo maak je het

  • Zet de grill op de hoogste stand of een oven boven de 220 graden. Leg de rode paprika door midden gesneden met het snijvlak naar beneden (bolle kant boven) op een met bakpapier beklede bakplaat. Wacht tot de paprika (enigszins) zwart worden in 15 tot 20 minuten en haal uit de oven met een tang. Leg de paprika in een schaal en dek af met huishoudfolie. Laat 15 minuten afkoelen en vervolgens kan je de paprika makkelijk ontvellen.
  • Rooster de walnoten in een droge koekenpan.
  • Voeg alle ingrediënten toe aan een keukenmachine of hakmolen van de staafmixer. Maal tot een homogene massa.
  • Bewaar in een schoon potje in de koelkast, maximaal een week.

Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl