Ga terug
–+ porties

Kenmerken

Porties 1 portie

Ingrediënten

  • 1 teentje knoflook
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 2 eetlepels balsamico azijn
  • 4 eetlepels extra virgine olijfolie
  • paar druppels tabasco
  • 1/2 eetlepel honing
  • snufje peper en zout naar smaak

Zo maak je het

  • Snijd het teentje knoflook fijn. Verwarm een koekenpan met 2 eetlepels olijfolie op een laag vuur. Fruit al roerend het teentje knoflook 1 minuut in de pan. Let op, knoflook bakt snel dus blijf erbij staan. Laat de knoflook olie afkoelen in de pan.
  • Maak een dressing door de extra virgine olijfolie, tabasco, balsamico azijn en honing te mengen met de afgekoelde knoflook in olijfolie. Voeg zout en peper naar smaak toe.

Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl