Ga terug
+ porties

Kenmerken

Totale tijd 1 uur
Porties 4 personen

Ingrediënten

  • 1 fles pompoen
  • 2-3 eetlepels Za'atar*
  • 2-3 eetlepels olijfolie*
  • snufje zeezout
  • optioneel: verse koriander

Zo maak je het

  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Halveer de pompoen en verwijder met een lepel de zaadjes. Snijd elke helft in gelijke plakken en verwijder indien gewenst de schil. Ik vind dit teveel werk en eet de pompoen met schil en al op.
  • Meng de Za'atar, olijfolie en zeezout in een kommetje en mix goed door elkaar. Giet het kruidenolie mengsel over de pompoen stukken en hussel goed door elkaar. Gebruik eventueel een siliconen kwast om het mengsel te verdelen.
  • Leg de pompoen op een met bakpapier beklede bakplaat en rooster zo'n 35 - 45 minuten totdat de randjes bruin worden.

Linda's tips

  • * gebruik afhankelijk van de grootte van de pompoen meer kruiden en olijfolie.
  • Tip: Gooi de zaadjes van de pompoen niet weg. Hiermee kun je een hartige snack maken. 

Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl