Snijd de pompoen doormidden. Haal de schil eraf en snijd in plakken. Verwijder de draden. Zet een pan water op en kook de pompoen 10 minuten. Giet af en laat goed droog stomen.
Haal de bladerdeeg uit de vriezer en laat ontdooien. Verwarm de oven voor op 180 graden.
Meng de hüttenkäse met citroensap en peper en zout naar smaak. Leg de plakjes bladerdeeg op een met bakpapier beklede bakplaat. Vouw de zijkanten omhoog, zodat je een soort bakje krijgt. Vul elke bakje met een lepel van het hüttenkäse mengsel. Leg er een paar plakken pompoen op en bak de pompoentaartjes 20 minuten in de oven.
Snijd de ui in dunne halve ringen. Hak de walnoten en de rozemarijnnaaldjes grof. De geitenkaas in kleine blokjes. Meng alles in een kom door elkaar en giet de olijfolie erbij.
Haal de pompoentaartjes na 12 minuten uit de oven en verdeel het uienmengsel over de taartjes. Bak de taartjes in de resterende 8 minuten verder af.
Besprenkel de gerechtjes bij het serveren met 1 theelepel honing.