Verwarm de oven voor op 180 graden.
Snijd het stokbrood in plakken. Meng de olie met 1 teentje geperste knoflook. Bestrijk het stokbrood met de knoflookolie aan beide zijden. Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze in 10 min. goudbruin, keer ze halverwege.
Snijd ondertussen de mozzarella en zongedroogde tomaatje in kleine blokjes van ongeveer 0,5 cm. Meng met de vers gesneden basilicum en kaas. Breng op smaak met een snufje peper.
Snijd 1 plak parmaham overdwars doormidden. Vul een flinke theelepel met het zalige kaas tomaat kruiden mengsel en leg aan de zijkant van het plakje parmaham. Rol het plakje op. Herhaal dit met de rest van de ingrediënten totdat alles op is.
Leg de gevulde plakjes op de stukjes stokbrood.
Zet op een met bakpapier beklede bakplaat 4 minuten in de oven. Direct serveren.