50gramgrof gehakte Tony Chocolonely zeezout caramel melk
50gramgezouten amandelen
extra nodig: bakpapier en cakevorm
Zo maak je het
Verwarm de oven voor op 180 graden hetelucht.
Meng de kwark, eieren, bloem, meel en bakpoeder in een kom. Prak de banaan, hak de chocolade en amandelen. Roer door het deeg.
Bekleed de cakevorm met bakpapier en giet het deeg erin.
Bak het kwarkbrood in 35 minuten gaar in de oven. Lekker met een lik zeezout chocolade boter.
Linda's tips
Tip: elke oven is anders. Check of het brood gaar is, door een satéprikker in het brood te steken. Als deze er schoon uitkomt is het brood gaar. Zo niet zet de vorm dan nog even terug in de oven.
Bewaar het kwarkbrood met huishoudfolie in de koelkast of snijd in plakken en vries is.
Voorbereiding voor kerst: maak het brood vandaag en verwarm het voor serveren 15-20 minuten omwikkeld in de oven op 180 graden.
Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl