Ga terug
–+ porties

Kenmerken

Porties 4 personen

Ingrediënten

  • 2 venkel
  • 2 eetlepel olijfolie
  • snuf zeezout
  • 2 theelepels venkelzaad
  • 2 eetlepels honing

Zo maak je het

  • Snijd de venkel in plakken van boven naar beneden van 0,5 cm dikte. Verwijder de groene pluimen en houd apart.
  • Verwarm een koekenpan met de olijfolie op middelhoog vuur. Leg de venkel in de pan en bak 6 minuten aan elke zijde goudbruin. Bestrooi met zout. Voeg het venkelzaad toe en giet de honing over de plakken. Bak nog een minuutje aan elke zijde. Zorg dat elke plak om en om rond de honing zit. Bak de rest van de plakken op dezelfde wijze.
  • Serveer bij een stukje gebakken vis. Strooi de groene pluimen erover.

Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl