Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
porties
Kleiner
Normaal
Groter
Zelf kruidenboter maken op twee manieren
Kenmerken
Porties
1
portie
Ingrediënten
1
teentje knoflook
1
eetlepel
vers óf 1 theelepel gedroogde bieslook
tijm, peterselie en basilicum
125
gram
roomboter op kamertemperatuur
snufje
zeezout naar smaak
Zo maak je het
Pers het teentje knoflook uit. Voeg de vers gehakte kruiden of gedroogde kruiden toe en roer door elkaar.
Voeg vervolgens de boter toe en meng goed. Breng de zelfgemaakte kruidenboter op smaak met een snufje zeezout.
Proef de kruidenboter en bepaal of je meer kruiden, knoflook of een snufje zeezout aan wilt toevoegen.
Linda's tips
Tip: kruidenboter kun je invriezen. Maak gerust een dubbele hoeveelheid.
Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl