Ga terug
–+ porties

Kenmerken

Gang nagerechten, Dessert
Keuken Hollands
Trefwoord Makkelijke recepten
Totale tijd 20 minuten
Porties 4 personen

Ingrediënten

  • 100 gram speculoos koekjes
  • 40 gram boter

Cheesecake vulling

  • 200 gram Griekse yoghurt
  • 200 gram mascarpone
  • 2 eetlepels lemoncurd

Topping

  • 1 speculoos koekje
  • 12 stuks aardbeien

Extra nodig

  • 4 glaasjes

Zo maak je het

  • Maal 100 gram koekjes fijn in de hakmolen van een staafmixer of keukenmachine. Smelt de boter op laag vuur en voeg de koekkruimels toe. Roer goed door elkaar. Verdeel over de 4 glaasjes. Zet in de koelkast tot gebruik.

Cheesecake vulling

  • Meng de Griekse yoghurt, mascarpone en lemoncurd met elkaar. Verdeel het mengsel over de glazen.

Topping

  • Verkruimel het extra koekje. Snijd de aardbeien doormidden. Verdeel de aardbeien over de cheesecake vulling. Strooi het koekkruim erover.

Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl