Ga terug
–+ porties

Kenmerken

Porties 4 personen

Ingrediënten

  • 300 gram spaghetti
  • 300 gram gehakt
  • 1 teentje knoflook
  • 1-2 uien
  • 100 gram sugo di pomodoro con verdure van Ortolina of Mutti*
  • glas water
  • snufje peper en zout

Voor erbij

  • parmezaanse kaas en een groene salade

Zo maak je het

  • Kook de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing. Voeg het zout pas toe nadat het water kookt, dat scheelt tijd.
  • Rul het gehakt gaar in een droge koekenpan of skottelbraai. Snijd ondertussen de knoflook en ui in stukjes. Bak 3 minuten mee.
  • Voeg de sugo di pomodoro toe met een glas water. Zet een deksel op de pan en laat 15 minuten zachtjes pruttelen. Breng op smaak met een snufje peper en zout.
  • Hussel de bolognese saus door de spaghetti. Serveer met Parmezaanse kaas en een groene salade of rauwkost.

Linda's tips

  • *AH verkoopt deze tubes, dus je kunt dit gerecht ook in Nederland maken!

Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl