Ga terug
–+ porties

Kenmerken

Porties 2 personen

Ingrediënten

  • 100 gram Freekeh
  • 2 eetlepels hazelnoten
  • 8 gedroogde abrikozen
  • 1 klein sjalotje
  • 3 eetlepels extra virgine olijfolie
  • 2 eetlepels appel azijn
  • rasp van een halve citroen
  • snufje zout en peper naar smaak
  • 2 handen sla naar keuze
  • 2 eetlepels feta

Optioneel

  • koriander

Zo maak je het

  • Kook de freekeh 15 minuten volgens de gebruiksaanwijzing. Giet af en laat afkoelen.
  • Rooster de hazelnoten in een klein droge koekenpan en laat afkoelen.
  • Snijd de abrikozen en sjalotje in kleine stukjes.
  • Maak een dressing van de olijfolie, azijn, rasp van een halve citroen. Breng op smaak met zout en peper.
  • Doe de gekookte freekeh, abrikozen, sjalotje en sla in een kom. Giet de dressing erop, verkruimel de feta erover en strooi de hazelnoten erop. Lekker met grof gehakte koriander.

Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl