Ga terug
–+ porties

Kenmerken

Porties 1 pot

Ingrediënten

  • 150 gram havervlokken
  • 50 gram grof gehakte walnoten
  • 25 gram zonnebloempitten
  • 25 gram amandelschaafsel (of amandelen)
  • 2 eetlepels ahornsiroop
  • 2 eetlepels kokosolie
  • 2 theelepels speculaaskruiden
  • snufje zout
  • 50 gram rozijnen

Zo maak je het

  • Verwarm de oven op 180 graden.
  • Meng de havervlokken, noten, pitten en schaafsel door elkaar.
  • Verwarm de kokosolie op een laag vuurtje in een pannetje en voeg de ahornsiroop, speculaaskruiden en snufje zout toe. Roer tot een homogene massa.
  • Voeg nu het vloeibare mengsel toe aan het droge mengsel en roer goed door elkaar. Neem een kleine hapje om te zien of je nog meer speculaaskruiden wilt toevoegen.
  • Spreid uit op een met bakpapier beklede bakplaat.
  • Bak 12 - 15 minuten bruin in de oven en hussel tussendoor weer even door elkaar.
  • Laat volledig afkoelen en voeg de rozijnen toe.

Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl