Was en snijd de appel in dunne plakjes of stukjes.
Verwarm een koekenpan op middelhoog vuur en smelt hierin 1 theelepel kokosolie. Voeg de appel en rozijnen toe en bak om en om een paar minuutjes op een zacht vuurtje. Let erop dat de rozijnen niet verbranden. Strooi een flinke snuf koekkruiden erover.
Haal de pan van het vuur en leg het appelmengsel op een bord om af te koelen.
Zet de pan terug op het vuur en verwarm de 2e theelepel kokosolie.
Voeg de havermout, amandelmeel, pompoenpitten en kaneel toe. Houd de boel in beweging en hussel goed door elkaar. Voeg na 3 minuten de honing toe en bak nog een minuutje mee.
Leg 1/3 van het appelmengsel op de bodem van het potje. Voeg 3 flinke eetlepels kwark toe. Erboven een deel van het appelmengsel met de helft van snelle granola. Sluit af met een 2e laag kwark, het laatste appelmengsel en de granola.
Serveer direct.