Ga terug
–+ porties

Kenmerken

Porties 1 persoon

Ingrediënten

  • 1 hand gesneden andijvie
  • 50 gram feta
  • 1 tomaat
  • 1 bosuitje
  • 2 eetlepels ongezouten pinda's
  • halve sinaasappel
  • 1 eetlepel (walnoot)olie
  • 1 theelepel mosterd

Zo maak je het

  • Verdeel de andijvie over een bord/lunchbox.
  • Snijd de feta in blokjes, de tomaat in partjes en het bosuitje in dunne ringen.
  • Verdeel over de salade. Bestrooi de salade met de pinda's.
  • Pers de halve sinaasappel uit. Doe de sinaasappelsap, (walnoot)olie en mosterd in een kommetje en meng goed door met een vork/garde tot een egale dressing. Verdeel naar smaak de dressing over de salade.

Linda's tips

  • Tip: Neem je deze salade mee naar je werk/school? Neem dan de dressing in een apart (lekvrij) bakje mee en doe deze er pas op op het moment dat je gaat lunchen. Dan blijft de andijvie lekker knapperig.

Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl