Ga terug
–+ porties

Kenmerken

Porties 4 wraps

Ingrediënten

  • 200 gram pompoen (diepvries of vers)
  • flinke snuf gember
  • 2 eieren
  • 200 gram volkoren meel
  • 300 - 400 ml amandel melk
  • olijfolie
  • 4 eetlepels zachte smeerbare geitenkaas
  • 4 handen spinazie

Zo maak je het

  • Ik kies voor gemak en heb koelverse pompoen gebruikt. Wat ik ook fijn vind is pompoen uit de vriezer. Volg de kooktijd op, zoals vermeld op de verpakking. Giet de pompoen af en laat goed uitlekken. Stamp fijn en breng op smaak met een flinke snuf gember.
  • Maak een beslag van de pompoenpuree, de eieren, het meel en een groot gedeelte van de melk. Klop goed door elkaar. De pompoen puree is van zichzelf vochtig. Kijk even aan de hand van het beslag of je alle amandelmelk dient toe te voegen of niet.
  • Verwarm een kleine koekenpan met een scheutje olijfolie. Bak de pompoen wraps niet te dik en op een middelhoog vuur gaar en goudbruin.
  • Besmeer met een eetlepel geitenkaas en strooi een hand spinazie erover.

Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl