Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
porties
Kleiner
Normaal
Groter
Geitenkaas dip met pistache
Kenmerken
Porties
1
portie
Ingrediënten
20
gram
pistachenootjes zonder dop
1
eetlepel
munt
150
gram
zachte geitenkaas in een kuipje
2
eetlepels
honing
Extra nodig
toast
broodstengels sticks of stokbrood
Zo maak je het
Hak de pistachenootjes grof en de munt fijn. Roer 3/4 van de nootjes en de munt door de zachte geitenkaas en de honing. Strooi de rest erover.
Serveer de geitenkaas dip met toast of brood sticks.
Linda's tips
Tip: de combinatie van geitenkaas, pistache en munt zet ik vaker op tafel. Deze
plaattaart met courgette
maak ik vaak voor een feestje.
Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl