Ga terug
–+ porties

Kenmerken

Porties 2 personen

Ingrediënten

  • 50 gram havermout
  • 100 gram Griekse yoghurt of kokos yoghurt
  • 100 ml kokosmelk*
  • 1 mango

Optioneel

  • kokosrasp kokos chips & pompoenpitten

Zo maak je het

  • Combineer de havermout met de Griekse yoghurt en kokosmelk.
  • Verdeel de overnight oats over twee afsluitbare weckpotjes of lege jampotten. Zet in de koelkast.
  • Haal de volgende ochtend de potjes overnight oats uit de koelkast. Roer nog eens goed door elkaar. Ik houd van een stevige overnight oats, voeg gerust nog meer (kokos) melk toe om de overnight oats vloeibaarder te maken. Schil de mango, snijd in stukjes en verdeel over de twee potjes. Sluit het potje voor de volgende dag goed af en zet terug in de koelkast. Strooi eventueel kokos chips, geraspte kokos of pompoenpitten over de overnight oats.

Linda's tips

  • * kokosmelk kun je ook invriezen. Zo heb je altijd kokosmelk achter de hand voor een curry.

Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl