Ga terug
–+ porties

Kenmerken

Porties 1 persoon

Ingrediënten

  • 200 ml amandelmelk
  • 3 eetlepels (biologische) havermout
  • 1/2 mango
  • 1 eetlepel lijnzaad
  • handje grof gehakte walnoten

Eventueel

  • honing

Zo maak je het

  • Verwarm de amandelmelk in een steelpannetje
  • Voeg de havermout toe en laat zachtjes koken tot het de gewenste dikte heeft
  • Schil de mango en snijd de vrucht vlak langs de pit in de lengte door. Doe dit aan beide kanten en snijd in kleine blokjes.
  • Voeg de mango toe aan de havermout en verwarm kort mee
  • Schenk in een kom, strooi de walnoten & lijnzaad erover
  • Voeg eventueel een beetje honing toe als het niet zoet genoeg is voor je

Linda's tips

  • Tip: de andere helft van de mango kan je goed bewaren in een afgesloten bakje in de koelkast. Lekker voor de volgende dag.

Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl