Ga terug
Afdrukken
Notities
–
+
porties
Kleiner
Normaal
Groter
Havermout met mango en walnoot
Kenmerken
Porties
1
persoon
Ingrediënten
200
ml
amandelmelk
3
eetlepels
(biologische) havermout
1/2
mango
1
eetlepel
lijnzaad
handje grof gehakte walnoten
Eventueel
honing
Zo maak je het
Verwarm de amandelmelk in een steelpannetje
Voeg de havermout toe en laat zachtjes koken tot het de gewenste dikte heeft
Schil de mango en snijd de vrucht vlak langs de pit in de lengte door. Doe dit aan beide kanten en snijd in kleine blokjes.
Voeg de mango toe aan de havermout en verwarm kort mee
Schenk in een kom, strooi de walnoten & lijnzaad erover
Voeg eventueel een beetje honing toe als het niet zoet genoeg is voor je
Linda's tips
Tip: de andere helft van de mango kan je goed bewaren in een afgesloten bakje in de koelkast. Lekker voor de volgende dag.
Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl