Ga terug
–+ porties

Kenmerken

Porties 2 personen

Ingrediënten

  • 4 flinke eetlepels mascarpone
  • 2 flinke eetlepels chocolade vla
  • 2 flinke eetlepels vanille kwark
  • 12 kruidnoten + 6 kruidnoten extra ter garnering (of speculaasjes)
  • scheutje amandel koffie siroop

Extra nodig

  • 2 glaasjes

Zo maak je het

  • Meng de ene helft van de mascarpone met de chocolade vla en de andere helft met de vanille kwark.
  • Dompel de helft van de pepernoten in de amandelsiroop en leg op de bodem van de glaasjes. Schep de chocolade mascarpone erover. Doop de andere helft van de pepernoten in de siroop en sluit af met de vanille mascarpone. Zet een uurtje in de koelkast om op te stijven.
  • Serveer met een paar (gehakte) pepernootjes.

Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl