Ga terug
–+ porties

Kenmerken

Porties 4 personen

Ingrediënten

  • 270 gram (Udon noedels)
  • 2 mango's
  • 2 avocado's
  • 1 komkommer
  • 250 gram gekookte garnalen

Dressing

  • 2 eetlepels olijfolie
  • 2 eetlepels zoete chili saus
  • 1 eetlepel limoensap
  • 1 flinke theelepel vissaus

Lekker voor erbij

  • vers gehakte koriander en cashewnoten

Zo maak je het

  • Kook de noedels volgens de gebruiksaanwijzing en laat uitlekken.
  • Schil de mango's en snijd in blokjes. Haal het vruchtvlees uit de avocado's en snijd ook in blokjes. Snijd de komkommer in reepjes.
  • Maak de dressing door de olijfolie, chilisaus, limoensap en vissaus te mengen. Proef en kijk of de dressing naar wens is. Voeg eventueel meer chilisaus, limoensap of vissaus toe.
  • Meng de gekookte noedels met de dressing en hussel de garnalen en blokjes groente en mango's erdoor. Lekker met vers gehakte koriander en cashewnoten.

Linda's tips

  • Tip: het lekkerst vind ik om de noedel salade koud te eten. Leg de ongeschilde mango's, avocado's, komkommer en garnalen koud. Kook de noedels vooraf en hussel de dressing erdoor en zet koud weg. Vlak voor serveren snijd je de mango's, avocado's en komkommer in stukjes.

Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl